Tuesday, October 18, 2011

Hei!

Oleme Cartagenas hetkel ning plaanimuutuste ja jumal teab mille t6ttu oleme siin neljap2eva hommikuni ja siis Bogotasse ja sama 6htu Lufthansa peale. Ma loodan, et ikka j6uame.

Vahepeal on toimunud v2ga palju. Liiga palju lausa. Oleme aru saanud, et siin Kariibi mere 22res on internetti saamine keerulisem kui Bogota kandis.

San Gilist r2ndasime edasi Santa Martasse, bussiga. Aga kuna siin ylevalpool olid suured tormid, siis mingi suur sild l2ks katki ja seet6ttu pidi buss ringiga s6itma, ehk siis 12 tunnise s6idu asemel pidime j22kylmas bussis loksuma 20 tundi. Teist korda enam ei tahaks. Kuna m2gedes koguaeg r6hk muutub, siis konditsioneer huugab koguaeg, aga kylma peal. Rahvas bussis olid paksude tekkide all, joped seljas ja kindad k2es. Bussist maha astudes oli v2ljas yle 30 kraadi sooja. Tekke bussis ei jaotatud, targematel oli endal kaasas, meil oli 6nneks kahepeale saunalina, aga jagati kotte oksendamiseks. kusjuures 6igustatult. Meil m6lemil oli syda ikka v2ga paha, kuna tee oli siiruviiruline. Ja tee peal tuli veel teha ymberistumine ka, Barranquillas siis.

Santa Martas oli tapvalt kuum, 66bisime seni suurimas dormis, 12 inimest. Meeldiva yllatusena olid seal ka soomlased. 66 oli igavene piin, yks soomlastest oli haigeja k6his 66 otsa, yks teine tydruk oli trepist alla kukkunud ja valutas oma jalga ning kuumus oli kohutav. 6htul rannas jalutades kohtasime teisi eestlasi, kes soovitasid minna Tagangasse, et pidi vingel koht olema kui Santa Marta, seega v6tsime kohaliku buseta ja p6rutasime sinna, see oli ka omamoodi seiklus looulikult. Kogu reisi kohta tegime ka videosid, et hiljem ilmekalt edastada emotsioone jmt. Tagangas 66bisime Casa De Felipe nimelises kohakeses. V6tsime kahese toa, kuna hygieeni ja vaikuse ja rahu j2rele oli suur igatsus. J2rgmine p2ev suundusime hommikul bussiga Tayronasse. Sellest pikemalt millalgi j2rgmisel netti saamise korral. Praegu pesu sorteerima ja siis linna.

Ciao!

2 comments:

  1. tegelikult on lihtne. päris tsunglis jah widi puudub, kuid kui telefon võimaldab, siis enamus asutusi widiga kaetud

    ReplyDelete
  2. meil telefoniga kala, ei lase blogisse postitusi teha ja proovi sa smsi stiilis blogi tippida. Pole piisavalt suurt motivatsiooni olnud.

    ReplyDelete